Bostad 65m² [V20B-1001]

För mer info: info@riddershov.se
Beskrivning

Bostad 65m² [V20B-1001]

Hyreshus -

 

Välkommen till Växjövägen 20B, Vrigstad!

Vi presenterar en rymlig 2:a på hela 65 m² belägen i det populära Vrigstad. Med ett centralt läge erbjuder lägenheten närhet till allt du kan tänkas behöva.

Fastighetsinformation:. Här får du tillgång till gemensam tvättstuga i källaren, parkeringsplatser och grönytor. Lägenheten ligger inom gångavstånd från centrum, nära restauranger, Hemköp och andra butiker.

Kommunikationer:

  • Buss: Busshållplats Vrigstad Marknadsplatsen ligger en kort promenad bort.
  • Tåg: Regionaltåg via Sävsjö stannar i både Nässjö och Alvesta, vilket ger smidiga förbindelser till bland annat Jönköping, Stockholm och Malmö.
  • Flyg: Två flygplatser, Axamo Flygplats i Jönköping och Smaland Airport i Växjö, inom sju mils avstånd.

Service och Närhet: Vrigstad är rik på service med mataffärer, restauranger, småbutiker och en sportbutik. Dessutom finns det idrottsaktiviteter, en fin crossbana (Hagabanan), och naturliga samlingspunkter som Vrigstad Marknad. För den som önskar en svalkande dopp under sommaren erbjuder Slättsjön och Lundholmssjön sköna badmöjligheter.

Omgivning: Här befinner du dig mitt i Småland med möjlighet att nå både öst- och västkusten inom två timmar med bil. Större städer som Jönköping, Värnamo och Växjö ligger inom en timmes bilfärd.

Övrigt: Oavsett om du är intresserad av antikaffärer, julmarknader eller den kända ostkakan, har Vrigstad något för alla smaker.

Intresserad? Skicka ett e-mail så kontaktar vi dig snarast!

ALLMÄNT

Vrigstad är en av Smålands mest klassiska mötesplatser och ligger mellan Jönköping och Växjö. Riksväg 30 går förbi precis vid torget och området är en naturlig samlingsplats för marknader och pauser för genomresande. Vrigstad har ett strategiskt läge mitt i Småland, i närheten av Sävsjö, mellan sex städer och två flygplatser på mindre är 40 minuters avstånd. Vrigstad ligger 60 km från Växjö och 35 km från Värnamo. Till Jönköping och Nässjö är det 55 km och till Vetlanda är det 40 km.

FAKTA OM BOSTADEN
Gatuadress: Växjövägen 20B
Ort: Vrigstad
Antal rum: 2 rum och kök
Yta: 65
Hyra: 6277
Våning 1
Anmäl intresse: Skriv ett meddelande så kontaktar vi dig snarast!

Egenskaper
  • Hyreshus
admin
Uthyrare
Riddershov - En värd för hus och hem