Butik 130m² [T1A-9001]

För mer info: info@riddershov.se
Beskrivning

Butik 130m² [T1A-9001]

Hyreshus - Vrigstad

Flexibel och öppen lokal som fungerar för kontor eller butik och har fina skyltytor ut mot Torget.

Lokalen på 130 kvm är belägen på Torget 1 i Vrigstad. Lokalen består av en flexibel och öppen yta som fungerar för kontor eller butik och har fina skyltytor ut mot torget. Lokalen har huvudentré ut mot Torget samt en personalentré mot gästgivaregatan. Lokalen är idag en tygbutik och bilden på café är endast för inspiration. Lokalen iordningsställs utifrån verksamhetens behov.

OMGIVNING/NATUR:

Kringliggande shoppingutbud utgörs bl.a. av Hemköp, ATG-butiken och Sportringen. I Vrigstad finns något för alla – en rik natur, stads- och landsbygd. Det finns ett välutbyggt system av både gång- och cykelvägar.

FÖRETAG I NÄRHETEN:

Utöver ett rikt butiksutbud återfinner man i Vrigstad bl.a. Best Western Vrigstad Värdshus med Konferenskapacitet upp till 300 personer – Här finns all service man kan önska.

PARKERINGSMÖJLIGHETER/GARAGE:

Fri parkering finns utanför huset.

NÄRSERVICE:

Vrigstad är en levande bygd med mataffärer, bensinmack, restaurang, skola samt gott om idrottsaktiviteter. Lokalen ligger i centrala Vrigstad med all närservice inpå knuten. Torget har varit medelpunkten i Vrigstad sedan århundraden tillbaka.

KOMMUNIKATIONER:

Vrigstad har god kollektivtrafik. Förutom trafik inom kommunen finns förbindelser med bland andra Eksjö, Lammhult, Jönköping och Vetlanda. Inom sju mils avstånd finns två flygplatser – Axamo Flygplats och Smaland Airport i Växjö. Busshållplats finns i anslutning till fastigheten.

SKYLTLÄGE:

Lokalen består av en flexibel och öppen yta som fungerar för kontor eller butik och har fina skyltytor ut mot torget.

VÄGBESKRIVNING:

Vrigstad har ett strategiskt läge mitt i Småland, i närheten av Sävsjö, mellan sex städer och två flygplatser på mindre är 40 minuters avstånd. Vrigstad ligger 60 km från Växjö och 35 km från Värnamo. Till Jönköping och Nässjö är det 55 km och till Vetlanda är det 40 km.

ÖVRIGT:

Byggnaden är uppförd omkring 1760 i två plan jämte källare och vind. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp och uppvärmning sker med bergvärme. Omgivningen utgörs huvudsakligen av tätortsbebyggelse. Fastigheten ligger med ett par minuters gångväg från matbutik, restaurang, café, bensinstation och övrig service.

Egenskaper
  • Hyreshus
admin
Uthyrare
Riddershov - En värd för hus och hem